Uw mandje

Uw winkelmandje is nog leeg.

VEILIGHEIDSINFORMATIE

Voor veel producten zijn veiligheidsinformatiebladen beschikbaar met instructies voor gebruik en hoe te handelen bij calamiteiten.

BEZORGEN

Voor het bezorgen en ophalen van de goederen rekenen wij extra kosten. Het bezorgen en ophalen van de materialen is mogelijk vanaf een minimum orderbedrag van €150,00 excl. btw aan huurmateriaal.

Bezorgkosten worden berekend per rit en gelden tot 40 m³. Bij spoed (bezorgen binnen 24 uur) geldt een toeslag van €25,00 exclusief btw op de ritprijs. Voor bezorgen / ophalen tussen 18:00 en 6:00 uur of op zondag geldt een toeslag / starttarief van € 75,00 exclusief btw op de ritprijs.

In bijgaand overzicht vindt u van elke postcode de prijs per rit (voor bezorgen EN ophalen berekenen we dus 2 x de ritprijs).

ALGEMENE VOORWAARDEN

Op al onze aanbiedingen/overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd onder nummer 27237062 bij KvK Haaglanden. Via deze link kunt u onze algemene voorwaarden inzien; op verzoek wordt kosteloos een exemplaar toegezonden.

GROOTTE HEATER BEREKENEN

Het berekenen van het aantal heaters en/of welke verwarming is van veel factoren afhankelijk.
In bijgaand overzicht de formule.

GROOTTE TENT EN/OF PODIUM

Wij hebben door onze ervaring de kennis om de grootte van uw tent en/of podium te berekenen.
In bijgaand overzicht enkele tips en formules om het voor u makkelijker te maken.

PARTYCHECKLIST

Aan alles gedacht? Check onze partychecklist om niets te vergeten.

ZITPLAATSEN PER TAFEL

Hoeveel personen kunnen er aan een tafel zitten? Bijgaand een overzicht van de zitplaatsen en het beschikbare linnen per tafelafmeting.

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.