Uw mandje

Uw winkelmandje is nog leeg.

VEILIGHEIDSINFORMATIE

Voor veel producten zijn veiligheidsinformatiebladen beschikbaar met instructies voor gebruik en hoe te handelen bij calamiteiten.

BEZORGEN

Voor het bezorgen en ophalen van de goederen rekenen wij extra kosten. Het bezorgen en ophalen van de materialen is mogelijk vanaf een minimum orderbedrag van € 150,00 exclusief btw aan huurmateriaal.

De goederen bezorgen wij gelijkvloers, op de begane grond en tot achter de eerste deur. Als de goederen (inclusief de bijbehorende transportkarren) niet door de deur passen, leveren we voor de deur af. U bent verantwoordelijk voor een goed bereikbare laad- en losplaats en de aanrijdroute en locatie moeten zich te bevinden op een verharde ondergrond. Aanvullende werkzaamheden berekenen wij per uur op nacalculatie door. De goederen moeten op de ophaaldag vanaf 8:00 uur of op een afgesproken tijdstip gesorteerd, geordend en gestapeld (op de bijbehorende transportkarren) op de begane grond klaarstaan, tenzij anders afgesproken.

Bezorgkosten worden berekend per rit en gelden tot 40 m³. Bij spoed (bezorgen binnen 24 uur) geldt een toeslag van € 30,00 exclusief btw op de ritprijs. Voor bezorgen en ophalen buiten onze openingstijden (maandag t/m vrijdag tussen 8:00 en 17:00 uur en op zaterdag tussen 8:00 en 12:00 uur) geldt een toeslag / starttarief van € 95,00 exclusief btw op de ritprijs. Voor het bezorgen en/of ophalen in een dagdeel (8:00 – 13:00 uur of 13:00 – 17:00 uur) geldt een toeslag van € 15,00 exclusief btw op de ritprijs. Voor bezorging en/of ophalen in een tijdvak van 2 uur geldt een toeslag van € 30,00 exclusief btw op de ritprijs. Voor bezorgen en ophalen in zero-emissiezones geldt eveneens een toeslag op de ritprijs.

In bijgaand overzicht vindt u van elke postcode de prijs per rit (voor bezorgen EN ophalen berekenen we dus 2 x de ritprijs).

ALGEMENE VOORWAARDEN

Op al onze aanbiedingen/overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd onder nummer 27237062 bij KvK Haaglanden. Via deze link kunt u onze algemene voorwaarden inzien; op verzoek wordt kosteloos een exemplaar toegezonden.

GROOTTE HEATER BEREKENEN

Het berekenen van het aantal heaters en/of welke verwarming is van veel factoren afhankelijk.
In bijgaand overzicht de formule.

GROOTTE TENT EN/OF PODIUM

Wij hebben door onze ervaring de kennis om de grootte van uw tent en/of podium te berekenen.
In bijgaand overzicht enkele tips en formules om het voor u makkelijker te maken.

PARTYCHECKLIST

Aan alles gedacht? Check onze partychecklist om niets te vergeten.

ZITPLAATSEN PER TAFEL

Hoeveel personen kunnen er aan een tafel zitten? Bijgaand een overzicht van de zitplaatsen en het beschikbare linnen per tafelafmeting.

logo

Bijgaand ons logo. Voor correct en rechtmatig gebruik graag bijgaand document logogebruik goed controleren en logo uitsluitend gebruiken na onze schriftelijke toestemming.

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.
U wordt doorverwezen...