Uw mandje

Uw winkelmandje is nog leeg.

Image

MELDING VAN EEN KLACHT

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met onze dienstverlening kunt u dit op verschillende manieren melden, zowel schriftelijk als mondeling. Via telefoonnummer +31 174 622 192 (optie 2 voor 24-uurs dienst) zijn we 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar voor zowel het doorgeven van storingen als het doorgeven van klachten. Indien de klacht per mail (info@davidvanschie.nl) of via het reactieformulier van de website wordt ingediend, krijgt u binnen één werkdag een bericht van ontvangst. Uw klacht wordt behandeld en intern opgevolgd door de directie, die tevens toeziet op de kwaliteitsborging.

GESCHILLEN

Mocht het onverhoopt niet lukken een voor alle partijen bevredigende oplossing te vinden, dan bestaat de mogelijkheid voor alle partijen een beroep te doen op de branche geschillenregeling van Verhurend Nederland.

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.
U wordt doorverwezen...