Uw mandje

Uw winkelmandje is nog leeg.

Image

DAVID VAN SCHIE, DIRECTEUR

'Samen met mijn lieve vrouw Renee en een team van enthousiaste medewerkers zijn we dagelijks op pad om de verwachtingen van de klant te overtreffen.'


Dit betekent dat ik midden in de nacht een duw van mijn vrouw krijg omdat de telefoon gaat... er is opeens een heleboel bier gedronken en of ik een paar fustjes kom brengen.
Als directeur vind je me niet op kantoor in een lederen stoel. Het liefst ben ik zo dicht mogelijk bij de klant om te weten wat er speelt. Ik haal zelf een klus op in de nacht of ben met m'n vrouw Renee onderweg om klanten te bezoeken en nieuwe mensen te ontmoeten.
Klantgericht en persoonlijk is er met de paplepel ingegoten, maar afgelopen jaren hebben wij ook steeds alle kansen gezien en gepakt om ons bedrijf te laten groeien.
En dit is pas het begin!
Ik ben erg trots op dit mooie bedrijf en alle medewerkers die dag en nacht voor onze klanten klaar staan!

RENEE VAN SCHIE, DIRECTEUR & HR

'Al werkzaam bij David van Schie party rental vanaf 2004 en ik voelde mij meteen helemaal thuis. Als secretaresse beheerde ik zijn zakelijke agenda en na een paar jaar werd dat ook de privé agenda.'

Tegenwoordig ben ik onderdeel van het salesteam maar vanwege de groei van het bedrijf is personeelszaken ook een belangrijke bezigheid geworden. Samen met David ga ik graag langs bij klanten en naar beurzen, zo blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de branche zodat we met ons meubilair altijd de laatste trends aan onze klanten kunnen aanbieden

Image
Image

Nora Zandvliet, sales & office manager

Als ik 's ochtends op kantoor kom weet ik nooit hoe mijn dag eruit ziet, heerlijk vind ik dat. De dynamiek, mee denken met klanten hoe we een event het mooiste kunnen inrichten is het leukste wat er is. Ik doe inspiratie op via Instagram en Pinterest. Daar volg ik verschillende bekende stylisten, altijd leuk om te zien hoe zij te werk gaan en welke tips en tricks zij geven. Dat kan ik mooi gebruiken in mijn werk. Uiteraard hou ik zelf ook van feestjes. Wanneer een feestje is geslaagd? Als iedereen op de dansvloer staat natuurlijk!

Rowena van der Hoek, sales

Sinds 1 december 2021 ben ik in dienst bij David van Schie, en ik voelde mij direct opgenomen in het gezellige salesteam. Mijn dagen vliegen voorbij omdat elke dag weer anders is, het is nooit saai. Door veel contact te hebben met vaste klanten krijg je ook het vertrouwen om mee te denken bij nieuwe projecten. En soms mogen we de styling van een event ook helemaal bedenken. Dan is het een kick als wij uiteindelijk de foto's van onze chauffeurs doorgestuurd krijgen dat alles mooi op z'n plek staat en je ziet dat alles wat we bedacht hebben ook klopt!

Image
×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.
U wordt doorverwezen...