Uw mandje

Uw winkelmandje is nog leeg.

Image

DAVID VAN SCHIE, DIRECTEUR

'Samen met mijn lieve vrouw Renee en een team van enthousiaste medewerkers zijn we dagelijks op pad om de verwachtingen van de klant te overtreffen.'

Dit betekent dat ik midden in de nacht een duw van mijn vrouw krijg omdat de telefoon gaat... er is opeens een heleboel bier gedronken en of ik een paar fustjes kom brengen.

Als directeur vind je me niet op kantoor in een lederen stoel. Het liefst ben ik zo dicht mogelijk bij de klant om te weten wat er speelt. Ik haal zelf een klus op in de nacht of ben met m'n vrouw Renee op pad om klanten te bezoeken en nieuwe mensen te ontmoeten.

Klantgericht en persoonlijk is er met de paplepel ingegoten, maar afgelopen jaren hebben wij ook steeds alle kansen gezien en gepakt om ons bedrijf te laten groeien.
En dit is pas het begin!

Ik ben erg trots op dit mooie bedrijf!

RENEE VAN SCHIE, DIRECTEUR & HR

'Al werkzaam bij David van Schie party rental vanaf 2004 en ik voelde mij meteen helemaal thuis. Als secretaresse beheerde ik zijn zakelijke agenda en na een paar jaar werd dat ook de privé agenda.'

Tegenwoordig ben ik uiteraard onderdeel van het salesteam maar vanwege de groei van het bedrijf zijn ondertussen ook de personeelszaken een belangrijke bezigheid geworden. Samen met David ga ik graag langs bij klanten en naar beurzen, zo blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche.

Image
Image

Nora Zandvliet, sales & office manager

Volgt z.s.m.

Rowena van der Hoek, sales

Sinds 1 december 2021 ben ik in dienst bij David van Schie, en ik voelde me direct opgenomen in dit gezellige Salesteam!
Persoonlijk contact met de klant vind ik belangrijk. U kunt voor een bestellingen bij mij terecht, maar ik denk ook graag met u mee over een passend concept. Samen komen we tot de beste eindresultaten.

Image

We maken gebruik van functionele en analytische cookies. Meer hierover in onze privacy statement.

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.