Uw mandje

Uw winkelmandje is nog leeg.

HOE WORDT DE HUURPRIJS BEREKEND?

De prijzen voor huurgoederen zijn per stuk/verpakkingseenheid en gelden voor maximaal 1 gebruiksdag; inclusief bezorgdag en ophaaldag heeft u de materialen maximaal 3 huurdagen in bezit. Voor elke extra aaneengesloten gebruiksdag geldt een kleine toeslag op de huurprijs.
Repetitiedagen, bouwdagen of extra transportdagen worden berekend als extra gebruiksdagen.
De zondag wordt niet berekend als een huurdag; de zondag wordt wel berekend als het een gebruiksdag betreft.
Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de gunstige tarieven bij extra gebruiksdagen.

gebruiksdagen 1 2 3 4 5 6 7 extra dag extra week
factor 1 1.2 1.4 1.6 1.8 2 2 + 0.2 + 1

HOE WORDT DE PRIJS VAN VERKOOPARTIKELEN BEREKEND?

De prijzen van verkoopartikelen in onze prijslijst en op onze website zijn prijzen per stuk/verpakkingseenheid. Onaangebroken en onbeschadigde verpakkingen van verkoopartikelen nemen wij retour tegen een kleine vergoeding. Bij vol retour geldt een handlingsfee per stuk/verpakkingseenheid om de handlingskosten te dekken. Verkoopartikelen gemerkt met een asterisk (*) in onze prijslijst, op onze offerte en onze website kunnen wij niet retour nemen en worden bij een eventuele retour niet gecrediteerd.

Overzicht handlingskosten:
Fust 30 – 50 liter bij vol retour € 5,00 excl. btw
Fust 10 – 20 liter bij vol retour € 2,50 excl. btw
Fles 70 – 200cl bij vol retour € 0,10 excl. btw
Fles 20 – 50cl bij vol retour € 0,05 excl. btw

HOE WERKT EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust vrijblijvend een offerte aan. Wij controleren of de opgevraagde materialen op de door u aangegeven datum beschikbaar zijn en doen, als u dat wenst, direct een aanbieding voor transport, op- en afbouw. Onze offertes zijn geldig gedurende 7 dagen na de offertedatum, tenzij anders aangegeven. De in de offerte vermelde prijzen zijn exclusief btw en kosten waaronder energie-, transport- en verzekeringskosten, tenzij anders aangegeven.

WANNEER IS EEN ORDER BEVESTIGD?

U ontvangt een huurcontract / bevestiging nadat u schriftelijk of per e-mail akkoord heeft gegeven op onze offerte.

ZIJN ER KOSTEN BIJ ANNULEREN?

Bij opzegging / annulering van een huurcontract / bevestiging gelden de volgende tarieven:
In geval van tussentijdse opzegging/annulering bent u de volgende vergoeding verschuldigd:
25% van het orderbedrag als u 7 tot en met 4 dagen voor uitvoering van de overeenkomst opzegt.
50% van het orderbedrag als u 3 dagen voor uitvoering van de overeenkomst opzegt.
75% van het orderbedrag als u 2 dagen voor uitvoering van de overeenkomst opzegt.
100% van het orderbedrag als u vanaf 1 dag voor uitvoering van de overeenkomst opzegt.

IS BEZORGEN VAN DE MATERIALEN OP LOCATIE MOGELIJK?

Voor het bezorgen van de goederen rekenen wij extra kosten. Het bezorgen van de materialen is mogelijk vanaf een minimum orderbedrag van € 150,00 excl. btw aan huurmateriaal. De goederen bezorgen wij gelijkvloers, op de begane grond en tot achter de eerste deur. Als de goederen (inclusief de bijbehorende transportkarren) niet door de deur passen, leveren we voor de deur af. U bent verantwoordelijk voor een goed bereikbare laad- en losplaats en de aanrijdroute en locatie moeten zich te bevinden op een verharde ondergrond. Aanvullende werkzaamheden berekenen wij per uur op nacalculatie door. De goederen moeten op de ophaaldag vanaf 8:00 uur of op een afgesproken tijdstip gesorteerd, geordend en gestapeld (op de bijbehorende transportkarren) op de begane grond klaarstaan, tenzij anders afgesproken.

Bezorgkosten worden berekend per rit en gelden tot 40 m³. Bij spoed (bezorgen binnen 24 uur) geldt een toeslag van €25,00 exclusief btw op de ritprijs. Voor bezorgen / ophalen tussen 18:00 en 6:00 uur of op zondag geldt een toeslag / starttarief van € 75,00 exclusief btw op de ritprijs.

In bijgaand overzicht vindt u van elke postcode de prijs per rit (voor bezorgen EN ophalen berekenen we dus 2 x de ritprijs).

overzicht bezorgkosten

KUNNEN MATERIALEN OOK AFGEHAALD WORDEN?

Afhalen en retourneren van goederen kan op maandag t/m vrijdag tussen 8:00 en 17:00 uur en op zaterdag tussen 8:00 en 12:00 uur. De emballage die bij de goederen hoort, neemt u mee, zodat u die kunt gebruiken om schade aan en slijtage van de goederen te voorkomen. De goederen moeten in dezelfde staat worden terugbezorgd als waarin deze bij ontvangst verkeerden. U behoort de goederen zorgvuldig en op een deugdelijke manier te transporteren in een schoon en gesloten voertuig. Apparatuur moet staand vervoerd worden. Bij schade of extra gemaakte kosten door het niet tijdig of niet in de juiste staat terugbezorgen van de goederen, rekenen wij extra kosten aan u door. Bij spoed (afhalen dezelfde dag) geldt een toeslag van €12,50 exclusief btw. Voor afhalen / retourneren buiten de openingstijden wordt € 25,00 exclusief btw berekend.

WAT IS DE PROCEDURE BIJ GEBREKEN OF KLACHT?

U moet de gehuurde of gekochte goederen bij ontvangst controleren op gebreken en/of tekortkomingen. Heeft u een klacht en is deze gegrond? Dan zorgen wij ervoor dat de juiste materialen alsnog worden afgeleverd zoals overeengekomen is. Als u niet direct en in ieder geval voor ingebruikname, telefonisch of per e-mail aan ons meldt dat de geleverde goederen niet aan de overeenkomst voldoen, kunt u hier geen beroep meer op doen.

WAT ZIJN SCHOONMAAK- EN CONTROLEKOSTEN?

Wij leveren onze goederen schoon en gebruiksklaar aan. Glaswerk, servies, bestek, linnen en alle apparatuur wordt te allen tijde na terugkomst door ons schoongemaakt en gecontroleerd. Deze kosten zijn reeds berekend in de huurprijs.
Zelf moet u glaswerk, servies, bestek en apparatuur veegschoon en ontdaan van etens- en andere resten retourneren, gesorteerd per soort in de bijpassende krat of korf; linnen en tapijttegels moet u ongewassen, maar droog retourneren. Als de teruglevering niet aan bovenstaande voorwaarden voldoet, berekenen wij een toeslag voor de extra schoonmaakkosten of kosten voor drogen of schade door vocht. Schoonmaakkosten van overige materialen wordt op nacalculatie doorberekend als deze vuil retour komen.

WAT IS DE PROCEDURE BIJ BESCHADIGING OF VERLIES VAN GOEDEREN?

Na gebruik van de goederen, controleren wij deze in ons magazijn, nadat we deze hebben opgehaald en getransporteerd vanaf uw locatie. Wilt u bij deze controle aanwezig zijn, dan kunt u dat vooraf schriftelijk doorgeven. Schade en manco’s die bij de controle worden vastgesteld, zijn bindend voor u.
U bent verplicht om alle schade aan de gehuurde goederen aan ons te vergoeden, bovenop de overeengekomen huurprijs. Bij vermissing van goederen bent u verplicht de aanschafwaarde aan ons te vergoeden. 14 dagen na vermissing worden geretourneerde manco’s/goederen niet meer gecrediteerd. Tot 14 dagen na vermissing vind een creditering plaats vermindert met de verrekening van de extra huurdagen.
Beschadigde goederen of onderdelen daarvan, bewaren wij gedurende 14 dagen nadat de schade is ontstaan. Als de schade is vergoed, zijn wij binnen deze 14 dagen bereid om eigendom van de beschadigde goederen aan u over te dragen. Zijn er herstelkosten berekend, dan worden de beschadigde goederen hersteld en blijven deze na herstel ons eigendom.
U draagt gedurende de gehele huurperiode, ook tijdens transport dat door uzelf wordt verricht, het risico voor verlies of beschadiging van de goederen. Komen wij de goederen bij u ophalen, dan blijft u verantwoordelijk voor de goederen totdat deze door ons zijn opgehaald.

IS LEGITIMATIE VERPLICHT?

U bent verplicht u te legitimeren middels een geldig legitimatiebewijs.

WAT IS DE BETAALTERMIJN?

U bent verplicht de betaling te voldoen binnen 14 dagen na de factuurdatum, door overschrijving van het verschuldigde bedrag naar bankrekening met IBAN NL 54 INGB 0679 0974 06 t.n.v. David van Schie party rental BV te ‘s-Gravenzande of door middel van een wettig betaalmiddel op ons kantoor.
Verkoopartikelen blijven ons eigendom totdat de volledige betaling heeft plaatsgevonden.

WORDT ER EEN WAARBORGSOM GEVRAAGD?

We kunnen u om een waarborgsom vragen.

HOE IS DE BEREIKBAARHEID GEREGELD BIJ STORING OF SPOED?

Uitsluitend voor storing en spoed zijn wij op +31 (0)174 622 192 (optie 2 voor 24-uurs dienst) 24/7 bereikbaar. Eventuele kosten bij ongegronde of niet aan ons verwijtbare storing berekenen wij aan u door.

WAAR LIGT DE AANSPRAKELIJKHEID?

Wij zijn niet aansprakelijk voor het niet functioneren van de geleverde goederen, als het niet functioneren is te wijten aan het ontbreken van geschikte water-, afvoer- en elektravoorzieningen.
Wij zijn niet aansprakelijk voor schade die door u is geleden, veroorzaakt door of met onze goederen. U vrijwaart ons voor eisen van derden op grond van schade in verband met deze goederen.
Het plaatsen van tafels, stoelen en/of ander meubilair op diverse vloeren is ter beoordeling van uzelf en voor uw eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor ontstane schade aan de vloer. Viltglijders worden op verzoek gratis meegeleverd, voor het verwijderen van viltglijders na gebruik berekenen wij extra kosten.
Wij beschikken over een aansprakelijkheidsverzekering (per aanspraak €2.500.000,00 / per verzekeringsjaar € 5.000.000,00).

ZIJN ER HANDLEIDINGEN VAN HET VERHUURMATERIAAL?

Voor veel verhuurmaterialen zijn handleidingen beschikbaar met instructies voor op-, afbouw en/of gebruik. Deze handleidingen zijn te vinden bij de downloads .

WORDEN ALGEMENE VOORWAARDEN GEHANTEERD?

Op al onze aanbiedingen/overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd onder nummer 27237062 bij KvK Haaglanden. Via deze link kunt u onze algemene voorwaarden inzien; op verzoek wordt kosteloos een exemplaar toegezonden.

algemene voorwaarden

IS ER EEN FORMULE OM DE GROOTTE VAN EEN HEATER TE BEREKENEN?

Het berekenen van het aantal heaters en/of welke verwarming is van veel factoren afhankelijk.
In bijgaand overzicht de formule.

overzicht capaciteitsberekening heater

IS ER EEN FORMULE OM DE GROOTTE VAN EEN TENT EN/OF PODIUM TE BEREKENEN?

Wij hebben door onze ervaring de kennis om de grootte van uw tent en/of podium te berekenen.
In bijgaand overzicht enkele tips en formules om het voor u makkelijker te maken.

overzicht oppervlakte tent podium

IS ER NOG EEN LAATSTE CHECKLIST OM NIETS TE VERGETEN?

Aan alles gedacht? Check onze partychecklist om niets te vergeten.

partychecklist

HOEVEEL PERSONEN PASSEN ER AAN EEN TAFEL EN WELK LINNEN PAST DAARBIJ?

Hoeveel personen kunnen er aan een tafel zitten? Bijgaand een overzicht van de zitplaatsen en het beschikbare linnen per tafelafmeting.

overzicht linnen en aantal zitplaatsen per tafelafmeting

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.