Uw mandje

Uw winkelmandje is nog leeg.

Kerstdiner daklozen 2022

NIEUWSITEM

Trots dat we samen met Big Green Egg weer deel mochten uitmaken van dit speciale evenement van de Iris Hond Foundation.

Iris Hond over de Iris Hond Foundation:

Tijdens mijn studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag heb ik me voorgenomen om als pianist niet alleen in concertzalen en theaters op te treden, maar ook te spelen op plekken waar muziek niet makkelijk komt, maar wel van grote betekenis kan zijn zoals ziekenhuizen, gevangenissen en opvangcentra voor vluchtelingen en daklozen.

In 2017 heb ik de Iris Hond Foundation opgericht (voormalig Music For Shelter Foundation), zodat ik de concerten op deze bijzondere plekken kan blijven geven. De Foundation organiseert daarnaast jaarlijks een Kerstdiner voor dak en thuislozen en mensen in de minima in de Grote Kerk in Den Haag.

Wat begon met vijf mensen aan de keukentafel is uitgegroeid tot een jaarlijks evenement voor meer dan 500 mensen. Dankzij onze donateurs en de belangeloze inzet van mensen kunnen we hen een avond met eten, muziek, kleding en cadeau's voor de kinderen geven.

De Iris Hond Foundation is afhankelijk van giften, donaties, subsidies en natuurlijk van de inzet van vele vrijwilligers. Mijn grootste dank gaat dan ook naar deze mensen, want zonder hun steun kunnen wij dit belangrijke werk niet doen.

Liefs,
Iris

Image
Image
Image
Image

Verder lezen:

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.
U wordt doorverwezen...