Uw mandje

Uw winkelmandje is nog leeg.

Nieuwe start in de evenementenwereld!

NIEUWSITEM

David van Schie party rental is gespecialiseerd in de verhuur van benodigdheden voor de evenementenbranche. Afgelopen twee jaar was natuurlijk een drama, bijna alle evenementen afgeblazen en lag het werk grotendeels stil. Dit gaf grote uitdagingen in het bedrijf en helaas is goed personeel vertrokken. Een pittige fase waarin David en Renee en het overgebleven team alles eens goed onder de loep hebben genomen om na te denken over de toekomst.

Waar zij tot voor kort naast zakelijke klanten ook particuliere klanten hielpen bij de aankleding van hun feestje, gaan zij dit vanaf nu anders doen. David van Schie party rental gaat zich helemaal richten op de zakelijke gebruiker. Van Schie: “Toen wij begonnen, hebben we alles aangepakt om ons bedrijf op te bouwen. Met vele particuliere klanten hebben we een hele goede band opgebouwd. Wij mogen daar al jarenlang een mooie bijdrage leveren aan de familiefeestjes. De laatste jaren hebben we ook gemerkt dat particuliere en zakelijke verhuur voor ons niet meer goed samengaan. Ons bedrijf is gegroeid en zijn wij vaste leverancier geworden bij mooie klanten zoals AB-InBev, Sportvibes, Gemeente Den Haag, Haagse Hogeschool en diverse evenementenlocaties. Weloverwogen en met een klein beetje pijn in het hart, nemen we daarom de beslissing dat wij vanaf heden leverancier zijn voor de ‘professionele gebruiker’ en dus niet meer voor de particulier. Met een nieuwe website en een nieuw software-verhuurpakket zijn we er helemaal klaar voor.”

Natuurlijk laat David van Schie zijn particuliere klanten niet zomaar in de steek. Doet u zaken met een cateraar of evenementenbureau uit de regio, dan is de kans erg groot dat David van Schie party rental de verhuurmaterialen levert. Ook is er een goede samenwerking met Feestverhuur Westland; alle particuliere klanten van David van Schie zijn hier dan ook meer dan welkom voor alle statafels, servies, glazen en andere zaken.

Image

Verder lezen:

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.
U wordt doorverwezen...