Uw mandje

Uw winkelmandje is nog leeg.

GROTE AANBESTEDINGEN GEWONNEN!

NIEUWSITEM

Een hart voor de zaak?

En of we die hebben! We hebben er zelfs onze (welverdiende!) vakantie naar het prachtige Ibiza voor geannuleerd… Niet voor niets, natuurlijk. Met trots willen we met jullie delen dat we twee aanbestedingen hebben gewonnen. Niet zomaar aanbestedingen, maar serieuze en grote opdrachten die we met plezier met beide handen aanpakken. 

Image

Zo’n vier jaar geleden kwamen we binnen bij enkele afdelingen van de gemeente Den Haag, door het winnen van een meervoudige onderhandse aanbesteding. Sindsdien zijn we voor die afdelingen de vaste leverancier van divers huurmateriaal voor evenementen. Door de groei in omvang van de aanbesteding – en het bijbehorende budget – werd het dit keer een Europese aanbesteding. Spannend, maar daar lieten wij ons niet door uit het veld slaan! Vanwege de fijne samenwerking in het verleden met Tender Services Group, hebben wij ook voor deze aanbesteding van de gemeente Den Haag een beroep op deze professionals gedaan.

Tijdens dit intensieve traject van research, schrijven en herschrijven werden we door ons contactpersoon gewezen op een soortgelijke aanbesteding, ditmaal van de Haagse Hogeschool. Een aanbesteding die – net als die van de gemeente Den Haag – past bij de visie van David van Schie party rental, namelijk de visie om te groeien in het segment van opdrachtgevers die kwaliteit en zekerheid prefereren boven prijs. Het ijzersterke verhaal over onze dienstverlening, met dank aan de Tender Services Group, samen met het gegeven dat wij aan alle gestelde eisen voldoen en dus een Keurmerk van Verhurend Nederland bezitten, hebben als resultaat dat beide aanbestedingen aan ons zijn gegund!

De komende jaren zijn wij de vaste leverancier van de gemeente Den Haag én van de Haagsche Hogeschool. We zijn heel blij en trots met deze geweldige opdrachten, maar nu begint het pas. Alle hens aan dek en handen uit de mouwen, want we doen er alles aan om onze reputatie van betrouwbare, snelle en kwalitatief uitstekende leverancier hoog te houden. Dus die vakantie naar Ibiza die op de planning stond? Ach, dat eiland blijft wel liggen.

Image

Verder lezen:

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.
U wordt doorverwezen...