Uw mandje

Uw winkelmandje is nog leeg.

LEVEN! MAGAZINE

NIEUWSITEM

Mooi, duurzaam en perfect georganiseerd

Natuurlijk wil je dat alles goed gaat op je bruiloft, evenement of feest. David van Schie party rental maakt die belofte al vijftien jaar waar op een unieke, persoonlijke en hele betrokken manier.    

“Jeetje, dat jullie dat kunnen”, krijgen David en Renee van Schie vaak te horen als ze vertellen dat ze samen hun flink groeiende bedrijf in de partyverhuur runnen. Maar het werkt, en het werkt al ruim 15 jaar. Het is niet voor niets dat ze afgelopen zomer twee grote aanbestedingen wonnen, namelijk die van de gemeente Den Haag én de Haagse Hogeschool. Natuurlijk was het spannend. Tegelijkertijd wisten ze dat ze aan alle gestelde eisen voldeden waar je als vaste leverancier van divers huurmateriaal voor evenementen over moet beschikken. David: “We hebben een keurmerk van Verhurend Nederland. Ons bedrijf richt zich op duurzaamheid en we bieden tien procent van de werkplekken aan mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt.” Maar waar hun bedrijf bovenal in uitblinkt is in kwaliteit, zekerheid, heel veel expertise en vooral: de drijfveer om iedere klant het beste te bieden.

Altijd bereikbaar

“David ziet alles”, vertelt zijn vrouw en mede-eigenaar Renee. “Hij denkt concepten uit, ontwerpt, maakt de plannen, denkt over alles na. Je merkt gewoon dat hij daar lol in heeft. Zelfs als alles goed in elkaar zit dan ziet hij altijd wel wat punten waarop het nog beter kan. Hij zegt daarom niet voor niets: ik doe niet aan sport, ik loop hard voor mijn klanten” Stressvol is het werk natuurlijk wel. Deadlines zijn heilig, het antwoordapparaat gaat ’s avonds nooit aan. David: “Je zegt niet tegen een bruidspaar: sorry dat we een uurtje later zijn met alle materialen. Volgende keer beter. Er is geen volgende keer. Alles moet gelijk goed gaan.” Krappe deadlines zijn meer regel dan uitzondering. “Wanneer er op zaterdagavond een evenement in een kerk plaatsvindt, dan moet diezelfde kerk ’s ochtends weer leeg zijn voor een dienst.” Dat doet David ook regelmatig zelf, want naast de dertien man personeel dat zich keihard inzet, werkt David op locatie net zo hard mee. “Niet rusten, niet eten, niet zeuren, denk ik dan. Mijn vrouw Renee houdt altijd het hoofd koel en zorgt voor de menselijke noot, naar mij en naar onze collega’s.” 

Image
Image

Overal aan gedacht

Samen gaan David en Renee vaak langs bij klanten en naar beurzen om op de hoogte te blijven wat er speelt en wat de laatste ontwikkelingen in de branche zijn. “We zijn een specialist in ons vakgebied”, aldus David. “We willen klanten helpen, ontzorgen. Dat geldt soms ook voor concurrerende collega’s. Vaak zijn we elkaars vraagbaak. Je leert van elkaar, gunt elkaar dingen. Dat levert veel mooie contacten op.” Iedere keuze die in hun bedrijf wordt gemaakt, is weloverwogen. David: “Alle vervoermiddelen die we voor de zaak aanschaffen, hebben de schoonste motoren. Afval op evenementen zamelen we gescheiden in en het folie dat we over onze glazen gebruiken om het in te pakken, is grotendeels biologisch afbreekbaar. Ook hebben we harde kunststof glazen aan ons assortiment toegevoegd. Zo loop je geen gevaar op glasscherven in een festivalterrein. Na afloop kunnen de kunststof glazen bij ons door de wasstraat. Het is leuk om klanten een duurzaam alternatief aan te bieden. En op deze manier is het voor ons ook leuk. Wij worden er namelijk ook vrolijk van om goede spullen af te leveren op evenementen en zien dat iedereen tevreden is.” 

Tekst Laura van der Meer
Beeld: Femque Schook

Verder lezen:

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.
U wordt doorverwezen...