Uw mandje

Uw winkelmandje is nog leeg.

RELATIE AAN HET WOORD: ERIC VAN ABBE

NIEUWSITEM

ERIC VAN ABBE

Op 9 mei 2019 organiseerde Eric van Abbe, eigenaar van onder andere exploitatie The Hospitality Club, Paviljoen de Witte en De Remise Den Haag mede het Jeans Gala. Dit benefit gala stond geheel in het teken van het Ronald McDonald Huis Den Haag. Samen met de zakenpartners van het Ronald McDonald Huis en David van Schie party rental maakte Eric er een succesvol evenement van, waarbij een hoog bedrag is opgehaald voor het goede doel. Eric vertelt over het evenement en hoe ze dit voor elkaar kregen. “David en Renee verzorgden door middel van sponsoring de gehele aankleding.”

 

Image

Het Jeans Gala maakte deel uit van de jaarlijkse HomeRide. HomeRide is een wielrenfietstocht waarbij verschillende groepen van tien man 500km door Nederland fietsen. Het doel van deze zware tocht is om zoveel mogelijk geld op te halen voor diverse Ronald McDonald Huizen in Nederland. De zakelijke partners van het Ronald McDonald Huis in Den Haag besloten het gala als een aanvullend evenement te organiseren, om op deze manier nóg meer geld op te halen.

Partners konden tijdens het Jeans Gala een tafel sponsoren voor €1.250,-. Dankzij diverse sponsoren, waaronder David van Schie party rental, kon Eric de kostprijs van de organisatie zo laag mogelijk houden. “Ruim €50,- per gast komt ten goede aan het Ronald McDonald Huis. Een heel mooi bedrag voor een nog mooier initiatief! Dit bedrag hadden we nooit kunnen ophalen als David van Schie ons niet had gesponsord.”

Eric werkt al ruim vier jaar samen met David en Renee en hun team op al zijn locaties. Tijdens dit specifieke evenement in de tram hal van de Remise zorgde de professionele party rental voor alle benodigde aankleding. Tafels, stoelen, borden, bestek, glaswerk, linnen en ovens; David en Renee stelde een groot gedeelte van hun ruime voorraad beschikbaar. “Ik ben ontzettend tevreden over David, uiteraard vanwege zijn geweldig goede service, maar ook door hem als persoon. Hij is altijd netjes en staat voor je klaar, overal waar we hem nodig hebben. Hij heeft bovendien overal een antwoord op. Ook als er een keer iets is dat wij niet bij hem kunnen huren, zorgt hij ervoor dat we het ergens anders kunnen krijgen. Hij is voor ons een hele waardevolle leverancier.”

Image
Image

Verder lezen:

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.
U wordt doorverwezen...