Uw mandje

Uw winkelmandje is nog leeg.

RELATIE AAN HET WOORD: KOOS VAN ESSEN

NIEUWSITEM

Koos is een ondernemer pur sang.

Als eigenaar van Keurslagerij Warmenhoven – sinds 1950 gevestigd in Wateringen – zag hij al vroeg allerlei kansen om samenwerkingen met andere ondernemers aan te gaan. Dat resulteerde erin dat de Keurslagerij als een van de eersten in Nederland de ‘vers 5 formule’ hanteerde. Doordat meerdere winkeliers elkaar versterken, is er naast een ruim assortiment vers vlees en vleeswaren, ook brood, kaas, groenten, bloemen en planten te vinden: alles onder één dak in winkelcentrum Het Vliethof.

Daar is het niet bij gebleven. Bij Koos en zijn vaste team enthousiaste medewerkers staat groei centraal. Inmiddels is hij dan ook eigenaar van Barbecuechef.nl en Snackplankje.nl, waarbij er een groot raakvlak is met de producten van de Keurslager. Innovatieve concepten waarmee Koos barbecues, borrels, feesten en andere evenementen van uitgebreide, veelzijdige en verse catering voorziet. Volledig verzorgd met de focus op hoge kwaliteit.

Image

Het was dan ook Barbecuechef.nl waarbij David van Schie party rental om de hoek kwam kijken. “Er kwam een moment dat een klant naar meer dan alleen etenswaren vroeg. Door de grootte van de te organiseren barbecue waren het servies en tuinmeubilair van de klant zelf niet toereikend. Hij vroeg of ik statafels had, misschien wat glazen en enkele heaters zouden ook wel goed van pas komen…” Zo is Koos jaren geleden bij David terechtgekomen. “En die samenwerking beviel zo goed, dat we op die voet doorgegaan zijn.” Koos is blij dat hij zijn klanten nu ook op het gebied van aankleding, servies en meubilair kan ontzorgen. “Zelfs partytenten en complete cocktailbars behoren tot de mogelijkheden!”

Image

Over de vraag waarom de samenwerking zo goed bevalt, hoeft Koos niet lang na te denken: “Alle materialen zijn brandschoon en de leveringen netjes op tijd. Als ik zelf een keer niet bij een levering kan zijn, is dat geen probleem. De mensen die bij David van Schie werken zijn representatief en vertrouw ik volledig. David is daarnaast net als ik oplossingsgericht en we denken graag met elkaar mee. Bij grotere evenementen gaan we samen op pad om de locatie te bekijken en alles door te spreken. We liggen dan op één lijn en dat zorgt altijd voor een uitstekend resultaat.”

Never change a winning team!

Image

Verder lezen:

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.
U wordt doorverwezen...